EquVici International AB

Agent and sales Europe

 

 

EquVici International´s värld

"När extraordinära idéer möter extraordinära människor, kommer fantastiska saker hända."

 

Varje inspirerad idé, varje uppfinning och branch började med ett extraordinärt ögonblick. En idé, en sammanslagning av fleras framtid.

 

Jenny Carlsson startade EquVici Int "ett företag med hjärta och bara det bästa" men hennes partners, stöttepelare och kunder var "maskinen" som fick detta kraftfulla "skepp" att segla i allas ögon. Det var kunder, partners och det var EquVici tillsammans. Det var extraordinärt.

 

EquVici vill vara med och skapa livsförändrande ögonblick, uppmuntra människor att utmana sig själva till det yttersta och sedan ännu mer. Att skapa nya erfarenheter för sig själva och ta andra med sig.

Vara extraordinär.

 

Var Briljant

"Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid."

 

Varje leverantör och partner väljs för sina egna fantastiska insatser och deras unika sätt att se på den moderna djur, tävlings och yrkesvärlden.

 

EquVici är oerhört noga med leverantörer och partners. Vi uppskattar och vårder våra samarbeten mycket.

 

Extraordinära människor har mycket gemensamt. Deras visioner och discipliner är varierande och annorlunda, men deras livssyn - deras gemensamma livsmål - kommer ofta från samma ställe.

 

Underbar, är rätt ord för att uttrycka känslan över att arbeta med något som bidrar till en positiv förändring i djurvärlden. Mest roligt är att jobba i alla nivåer: Från föl och valpar hos uppfödare till färdiga och fullfjädrade tävlings, mästerskaps och yrkesindivider.

 

Var Storartad

"Dölj inte dina talanger, De gavs till dig för att användas. Vad är väl ett solur i skuggan?"

 

EquVici´s värld är fullproppad med inspirerande människor: perfektionister, visionärer, drömmare och sanna optimister, människor av fantastisk karaktär.

 

Från det ögonblick Jenny fick idén till "Ett effektivt företag, ett godhjärtat företag, det bästa företaget i sin klass," har de här människorna spelat sin roll i vår inspirerande värld.

 

Att ett företag får sådan lojalitet - sådan passion och engagemang från dag ett - är sällsynt, men EquVici är inget vanlig företag. För de karaktärer som har fört fram EquVici är och förblir den drivande kraften en dröm, en passion, en vision, en bedrift, en kärlekshistoria och en resa till nya områden och vidare.

ö

Var Extraordinär

KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET

KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET

KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET

KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET KOMPEET

 

Contact

 

EquVici Int - Agent and Sales Europe

 

Slottsvägen 248-1,

Smedjan

275 93 Sjöbo

Sweden

 

Tel: +46 (0) 709 989 777

E-mail: jenny.carlsson@equvici.com

 

 

 

 

All Rights Reserved © 2015 EquVici Int - Agent and Sales Europe