EquVici International AB

Agent and sales Europe

 

Jeanna Högberg:

 

" Jag har märkt fantastiska resultat av fodertillskottet Kompeet från EquVici Int. I kombination med ett bra kraftfoder, i mitt fall Mustang, och bra stråfoder är Kompeet ett väldigt bra tillskott för hästar som behöver lägga på hull eller muskler.

 

Kompeet innehållet lättupptagliga fettsyror som gör att hästarna kan bygga muskler av de proteiner de får i sig via fodret. I like! "

Polisens Hundförare:

 

"Det är sällan jag blir imponerad men nu är jag det! Sedan några veckor tillbaka har mina hundar fått äta Kompeet to win, StrongJoint och Laxolja från EquVici Int.

 

På 3 veckor med endast koppelpromenader har Ios lagt på sig mer än 2,5 cm i muskler på bakbenen. Jag är grymt imponerad!!"

 

#‎kompeettowin‬ ‪#‎strongjoint‬ ‪#‎laxolja‬ #polishund ‪#‎policek9‬ #policedog ‪#‎iosdupastholau‬ ‪#‎polisen‬ ‪#‎equvici‬ ‪#‎equviciint‬

OS Hästar/Olof & Frida Smith:

 

" Sedan en tid tillbaka använder vi oss av fodertillskottet Kompeet ur EquVici Int´s sortiment av Innordic.

Kompeet, i kombination med ett bra kraft - och grovfoder, har gjort att vi ser ett väldigt positivt resultat på våra hästar. De har byggt muskelmassa och vi upplever att de är mjukare i muskulaturen, mer uthålliga och har en snabbare återhämtning.

 

På bilden ses godkända hingsten Centaurus 1221, en av våra hästar som äter Kompeeet. Vi ser fram emot den kommande tävlingssäsongen."

Contact

 

EquVici Int - Agent and Sales Europe

 

Mölndalsvägen 5

412 63 Göteborg

Sweden

 

Tel: +46 (0) 709 989 777

E-mail:equvici@equvici.com

 

 

 

 

All Rights Reserved © 2015 EquVici Int - Agent and Sales Europe